top of page

VACATURES

FVS STAGE
BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN BOEIENDE STAGEPLAATS IN EEN GROEIENDE ACCOUNTANTSKANTOOR?

Ben jij dynamisch, leergierig, een harde werker met een sterke interesse in boekhouden en op zoek naar een ideale stageplaats? Dan zij we op zoek naar jou!

Bij FVS Services Accountants- en belastingadvieskantoor kom je als stagiair in een fascinerende werkomgeving terecht waar jij snel kan groeien.
Je kan steeds terecht bij getalenteerde collega's die je met veel plezier verder helpen.

Onze waarden

- Mensengericht

- Team georiënteerd

- Gedreven door digitaal

Mensgericht

Bij FVS Services hechten we veel belang aan je welzijn. We streven naar een gezonde work-life balance door glijdende werkuren.

Team georiënteerd

Wij geloven dat je als team meer bereikt. Daarom houden we een wekelijkse teammeeting. Ook als stagiair ben je welkom op de teammeeting. Zo weet je waar je collega's aan werken. Daarnaast heerst er een open cultuur.

Zit je even vast, dan is er altijd een collega die je verder wil helpen.

Gedreven door digitaal

De toekomst in boekhoudwereld is digitaal. Daarom zetten we als kantoor volop in op een digitale boekhouding. Dankzij de digitalisering zijn onze cijfers up-to-date en kunnen we onze klanten beter en proactief adviseren.

Wat kan je verwachten?

Je wordt deel van het team en zal ook een heel divers takenpakket krijgen. Uiteraard sta je er als stagiair niet alleen voor, je collega's staan steeds klaar om je te helpen. Op die manier zal je op korte tijd enorm groeien als boekhouder!

FVS Services zet in op een digitale boekhouding. Bij ons ga je aan de slag met Winbooks On Web (Cloud), FID Manager, etc.

Een aangenaam nieuw kantoor op een schitterend locatie in Gent (Oostakker). Ons kantoor is heel vlot bereikbaar via het openbaar vervoer en op slechts 25 meter van een bushalte.

Misschien bevalt je stage je wel heel erg en word jij onze nieuwe collega? We zijn steeds op zoek naar goede boekhouders met digitale skills. Als het klikt, dan is er dus zeker een kans!

Wat je vandaag al in jou hebt

Je studeert accountancy-fiscaliteit of hebt een zeer sterke interesse in boekhouden.

Een passie voor digitaal. Je hebt een goede kennis van de meest courante kantoorsoftware (MS Office). Daarnaast is het belangrijk dat je graag bijleert want bij ons ga je aan de slag met verschillende digitale tools.

Cijfers zijn cruciaal. Het is dus belangrijk dat je precies en nauwkeurig te werk gaat.

We vinden het belangrijk dat je initiatief neemt. Heb je even geen taak en hebben je collega's het even druk? Dan kijken je zelf welke taak je kan opnemen.

Over FVS SERVICES 

Wij zijn een snel groeiende accountantskantoor en zetten volop in digitalisering.

Wij ondersteunen ondernemers en vrij beroepen. Wij adviseren ze bij de opstart en groei van hun bedrijf en zelfstandige activiteit. We doen hun boekhouding, fiscale aangiftes en laten hun zaak vlotter draaien.

Onze klanten zijn actief in tal van sectoren, Van arts, consultant tot bouwonderneming, horeca of transport.

Interesse?

Overtuig ons van je digitale skills! Stuur je cv en motivatiebrief naar ask@fvsservices.be of vul het formulier hieronder in.

Gelieve je nummer te vermelden.

Bedankt voor je interesse!

bottom of page