NUTTIGE LINKS

Nationale_Bank_van_België.png

In het kader van de missie toevertrouwd door de wetgever, verzamelt en verspreidt de Balanscentrale de jaarrekeningen van bijna alle rechtspersonen in België. Deze gegevens worden eveneens gebruikt voor de opmaak van statistieken en financiële analyses.

Vraag hier de jaarrekeningen op.

IBAN Nummer.jpg

Het IBAN (International Bank Account Number) is een bankrekeningnummer. Het vervangt het vroegere nationale rekeningnummer, dat in België bestond uit 12 cijfers.

In België bestaat een IBAN-nummer uit 16 tekens: eerst de letters ‘BE’ gevolgd door 2 cijfers en daarna de 12 cijfers van het nationaal rekeningnummer. Het aantal tekens in een IBAN varieert van land tot land, maar bedraagt maximaal 34 tekens.
Bereken hier je IBAN nummer.

kbo logo.png

U kunt de publieke gegevens van elke geregistreerde entiteit (hierna entiteit genoemd) en vestigingseenheid in de KBO raadplegen.

DOWNLOADS
Belgisch staatsblad.jpg

Het Belgisch Staatsblad (BS) produceert en verspreidt een brede waaier officiële en overheidspublicaties. Het doet dat zowel via traditionele (papier) als elektronische (internet) kanalen. Voor de belangrijkste officiële publicaties gebeurt de distributie enkel via elektronische weg.
Bekijk hier de publicaties.

Opzoeken EU-BTW nummer.jpg

U kunt de geldigheid van een BTW-nummer van alle lidstaten verifiëren door in op het site het afrolmenu een lidstaat te kiezen en vervolgens het nummer in te toetsen waarvan u de geldigheid wenst na te gaan .

Zoek het hier op.

Opzoeken van rechtbank die bevoegd is voor iedere regio.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder. Contacteer ons per mail, telefoon of via sociale media.

© 2019 FVS SERVICES                             
Violettestraat 27, 9300 Aalst                                           
Afrikalaan 305, 9050 Gent                                                 info@fvsservices.be

 

  • FacebookFVS
  • LinkedInFVS
  • Black Instagram Icon